غذای ایتالیایی؛ پیتزای مارگاریتا


پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای كلاسیك ایتالیایی است.
 

مواد لازم برای یك پیتزای بزرگ كه مخصوص هشت نفر است:
ریحان تازه: یك بسته كوچك،‌ حدود 100 گرم
پنیر موزارلا: ‌250- 200 گرم
گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازك حلقه حلقه شود.
سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی كه روی سطح خمیر را بپوشاند.
خمیر پیتزا:‌ یك عدد بزرگ
نمك و فلفل به اندازه لازم
 
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت گرم كنید.
• سس گوجه‌فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری كه سطح خمیر را بپوشاند.
• روی سس‌ها برگ‌های ریحان را پخش كنید.[آشنایی با خواص چای ریحان]
• روی برگ‌های ریحان، گوجه فرنگی‌ها را مطابق عكس بچینید.
 
غذای ایتالیایی؛ پیتزای مارگاریتا

غذای ایتالیایی؛ پیتزای مارگاریتا

• پیتزا را درون فر به مدت 20- 15 دقیقه یا تا زمانی‌كه رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود،‌ حرارت دهید.

0 نظرات:

ارسال یک نظر


 
 گردنبند متولدین فروردین ماه
 گردنبند متولدین اردیبهشت ماه
 گردنبند متولدین خرداد ماه
 گردنبند متولدین تیر ماه
 گردنبند متولدین مرداد ماه
 گردنبند متولدین شهریور ماه
 گردنبند متولدین مهر ماه
 گردنبند متولدین آبان ماه
 گردنبند متولدین آذر ماه
 گردنبند متولدین دی ماه
 گردنبند متولدین بهمن ماه
 گردنبند متولدین اسفند ماه